· cukinia 4 szt · żółtka 3 szt · cebula 2-3 szt · śmietana 18 proc 2 łyżki · groszek ptysiowy 10 dag · sól · sok z cytryny · olej · żółtka 3 szt · cebula 2-3 szt · śmietana 18 proc 2 łyżki · groszek ptysiowy 10 dag · sól · sok z cytryny · olej Cebulę oraz cukinię obrać, pokroić w drobną kostkę. Przełożyć do garnka, wlać 1,5 L wody wrzącej, łyżkę oleju i gotować 20 minut na małym ogniu. Można także podac z łyżką posiekanych ziół, wymieszać, nalać do miseczek..
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://camillawkuchni.blogspot.com/2015/07/zupa-krem-z-cukinii-cukinia-4-szt-zotka.html