Składniki spód 150g herbatników 2 łyżki kakao 50ml mocno zaparzonej kawy masa serowa 500g twarogu z wiaderka (użyłam z Piątnicy) 200g serka mascarpone 150g serka ricotta 6 łyżek cappuccino waniliowego w proszku 3 jajka 4 łyżki cukru pudru mus dyniowy 1 mała dynia hokaido 1/2 łyżeczki olejku migdałowego szczypta cynamonu 1-2 łyżeczki cukru pudru kilka orzechów włoskich Mimo jesieni nie rezygnujemy ze spacerów, podziwiania przyrody, bo nigdy nie wiadomo, do którego drzewa będziemy chciały sie przytulić albo z jakim parkowym gościem przyjdzie się nam przywitać. I nie waham się uwieczniać chwil, które z reguły takie zwykłe, banalne, na zdjęciu okazują się pięknymi. Odkąd polubiłam oglądanie świata przez obiektyw aparatu, nie ma dnia, żeby coś nie przyciągnęło mojej uwagi. I codziennie jest coś, co chcę zatrzymać w kadrze, coś uchwycić na dłużej.