Pieczeń rzymska ze szparagami

Małgorzata
Śniadania
31.05.2017 21:49
Pieczeń rzymska ze szparagami

Składniki 500 g mielonej łopatki wieprzowe 1 czerstwa bułka 2 jajka 1 cebula 1 łyżka oleju 4 zielone ugotowane szparagi przyprawa Kuchta Tradismak sól pieprz 1 łyżka płatków owsianych 1 aluminiowa foremka Tradismak 1. 4. Układamy masę mięsna warstwami a między nimi, na przemian szparagi. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju. Pieczeń rzymską wzbogaciłam zielonymi szparagami, które nadały jej dodatkowych walorów smakowych i odżywczych. 5. Pieczemy około 45-50 minut w 180 stopniach.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2017/05/31/pieczen-rzymska-ze-szparagami/