Sałatka z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi / 1 porcja Składniki: 1/4 sałaty lodowej 1/2 szklanki pomidorków koktajlowych gruby plaster czerwonej cebuli 1 kula mozzarelli 2 łyżeczki oleju rzepakowego lub oliwy z oliwek sól do smaku Przygotowanie: Sałatę kroimy. W ciepłe dni spokojnie można zjeść obiad na balkonie czy tarasie, ważne, aby pod gołym niebem, na świeżym powietrzu. Ser z cebulą układamy na sałacie lodowej z pomidorkami. Pomidorki koktajlowe dzielimy na ćwiartki, układamy na sałacie. Słonecznie, ciepło, a na talerzu pojawia się coraz więcej kolorów!
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2017/05/saatka-z-mozzarella-i-pomidorkami.html