Sałatka jajeczna z ciecierzycą i czerwoną fasolą / 2 -3 porcje Składniki: 4 jajka ugotowane na twardo 400 g fasoli czerwonej z puszki 100 g ciecierzycy z puszki 1 cebula 3-4 łyżki majonezu sól, pieprz do smaku Przygotowanie: Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę. Ciecierzycę i fasolę z puszki płuczemy pod bieżącą wodą z zalewy. Bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom sałatek jajecznych. To prosta sałatka jajeczna , z dodatkiem ciecierzycy i czerwonej fasoli. Wszystkie składniki mieszamy z majonezem, doprawiamy sałatkę do smaku.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2019/04/saatka-jajeczna-z-ciecierzyca-i.html