Fit roladki z indyka faszerowane porem

Katarzyna
Obiad
05.05.2017 9:44
Fit roladki z indyka faszerowane porem

Obiad w wersji light, dla miłośników zdrowej diety :) Składniki: Wykonanie: ½ kg fileta z indyka1 porsól i pieprz do smakumasło kokosowe (lub zwykłe) do smażenia 1,5 łyżeczkifolia spożywczaMięso dokładnie oczyścić z żyłek, posypać solą i pieprzem do smaku i dokładni utłuc, odstawić na pół godziny aby mięso trochę skruszało. Tak przygotowane mięso podaję na przykład z surówką z czerwonej kapusty z dodatkiem startego jabłka. W między czasie pora dokładnie oczyścić, drobno posiekać i usmażyć na maśle z dodatkiem soli do smaku.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://tradycyjnakuchnia.blogspot.com/2017/05/fit-roladki-z-indyka-faszerowane-porem.html