Roladki wielkanocne

Basia
Wielkanoc
04.04.2017 9:05
Roladki wielkanocne

Składniki: - 6 plastrów chudej szynki - 1 słoik ciętego selera w zalewie - 1 duże kwaśne jabłko - 1/2 dużej cebuli - 2 łyżki posiekanych orzechów włoskich - 2 łyżki posiekanego szczypiorku (można zastąpić pietruszką) - 3 jogurtu naturalnego (można zastąpić majonezem) - sól, pieprz Roladki przechowujemy w lodówce kilka godzin, żeby smaki farszu dokładnie się przegryzły źródło: przepis rodzinny Sposób przygotowania: Seler umieszczamy na sitku, odciskamy z nadmiaru wody. Jabłko, cebulę i odciśnięty seler dokładnie mieszamy. Jabłko kroimy w kostkę. Wszystkie składniki dokładnie łączymy ze sobą.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://pobitegarybarbary.blogspot.com/2017/04/wielkanocne-roladki.html