Schab wolno pieczony

Agata
Obiad
03.04.2017 21:09
Schab wolno pieczony

Po tym czasie schab obsmażamy ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju na patelni, a następnie przekładamy z powrotem do żaroodpornego naczynia z całym sosem, który powstał w czasie smażenia. Schab wolno pieczony w niskiej temperaturze możemy podawać zarówno na ciepło, tak jak zrobiłam to ja, z dodatkiem pure z ziemniaków lub na zimno, jako wędlinę do kanapek. Schab wolno pieczony Składniki: 2 kg wieprzowego schabu olej rzepakowy 2 łyżeczki papryki słodkiej 1 łyżeczka papryki ostrej 2 łyżki miodu 1 łyżka koncentratu pomidorowego 3 ząbki czosnku sól pieprz Wykonanie: 😃 Szybciutko więc to nadrabiam, tym bardziej, że zbliżają się święta, także przepis na delikatny i aromatyczny schab na pewno się Wam przyda.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2017/04/schab-wolno-pieczony.html