Składniki: - 50 dag filetów rybnych (u mnie dorsz) - 20 dag świeżego szpinaku - 30 dag pieczarek - 3 duże ząbki czosnku - 5 łyżek gęstego jogurtu naturalnego - 2 łyżeczki musztardy delikatesowej - sól - pieprz cytrynowy - łyżeczka gałki muszkatołowej - 2 łyżki oliwy z oliwek źródło: przepis własny Ilość porcji: 2-3 Czas przygotowania: ok. 30 minut Sposób przygotowania: Rybę kroimy na mniejsze kawałki (jeśli to konieczne). Koszt przygotowania: ok. 30 zł Posypujemy z każdej strony solą i pieprzem cytrynowym. Czosnek obieramy i kroimy w cienkie plasterki. Pieczarki oczyszczamy i także kroimy w plasterki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://pobitegarybarbary.blogspot.com/2017/03/ryba-ze-szpinakiem.html