Jeżeli chciałabyś się pozbyć tłuszczu z brzucha, a zwykła dieta nie pomaga to warto wypróbować ten syrop domowej roboty.
Dzięki niemu Twój metabolizm przyspieszy i poprawisz kondycję flory bakteryjnej w jelitach.
Dodatkowo zapomnisz o wzdęciach.
Wszystko czego potrzebujesz do sporządzenia tej mikstury to świeży chrzan – ok 120 g, 1 łyżka miodu, 4 cytryny, 2 łyżeczki cynamonu i kawałek korzenia imbiru – ok 2,5 cm.
Jak przygotować?
Przygotowanie tego syropu jest banalnie proste – wystarczy wrzucić do blendera chrzan i imbir i dokładnie zmiksować te dwa składniki.
Następnie wyciskamy sok z cytryn i dodajemy go do blendera wraz z pozostałymi składnikami.
Całość należy bardzo dokładnie zblendować.
Na koniec przelej do szklanej zakręcanej buteleczki lub do słoika.
Jak dawkować?
Syrop spożywamy dwa razy dziennie po jednej łyżce przed posiłkiem.
UWAGA!
Syrop możemy spożywać maksymalnie przez 20 dni – po tym czasie należy sobie zrobić 10 dniową przerwę i można ponownie zacząć go przyjmować.