KOKOSOWA OWSIANKA Z JAGODAMI

Emilia
Śniadania
11.01.2017 11:44
KOKOSOWA OWSIANKA Z JAGODAMI

Składniki: 4 łyżki płatków owsianych górskich (ok. 40 g) 1 łyżka siemienia lnianego (ok. 10 g) 1 łyżka wiórków kokosowych (ok. 6 g) 1 płaska łyżeczka oleju kokosowego tłoczonego na zimno (ok. 5 g) 3/4 szklanki mleka 2% (ok. 180 g) 2 małe garści mrożonych jagód (ok. 100 g) 1. Do małego rondelka wsypałam płatki, wiórki i siemię. 2. Podgrzewałam na małym ogniu, do momentu zagotowania i wchłonięcia większości płynu, mieszając co jakiś czas, żeby nie przywarło do dna. Na koniec dodałam olej kokosowy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://vroblewska-fitlife.blogspot.com/2016/12/kokosowa-owsianka-z-jagodami.html?m=1