Do podsmażonej cebuli dodaj mięso i intensywnie mieszając, smaż na średnim ogniu, aż całkowicie zmieni swój kolor - staraj się tak mieszać, by mięso było w jak najmiejszych kawałkach. W dużej patelni rozgrzej olej, dodaj cebulę, lekko posól, smaż cały czas mieszając, aż zacznie się szklić (zajmie Ci to około 2 minut). Trójkąty ułóż na blasze na kształt słońca, by krótkie boki na siebie zachodziły. Doprowadź do wrzenia i gotuj na dużym ogniu, aż sos prawie całkowicie odparuje - pamiętaj o częstym mieszaniu :) Na dolnych częściach trójkątów ułóż koło z nadzienie... Wstaw do gorącego piekarnika i zapiekaj przez 15-18 minut, aż wierzch będzie apetycznie złoty.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.mniammniam.com/Imprezowy_wieniec_meksykanski-21511p.html