Składniki: 4 bułki 1 duża cebula 6 pieczarek 3 łyżki kukurydzy z puszki natka pietruszki 1 jajko 4 łyżeczki masła 4 plasterki sera żółtego sól, pieprz zioła prowansalskie olej do smażenia Wykonanie: Z bułek ścinamy wierzch i wydrążamy cały środek. Na dno każdej bułki wkładamy małe kawałeczki masła (1 łyżeczka masła na 1 bułkę.) Cebulę obieramy i drobno kroimy. Grzanki z bułek nadziane farszem z wydrążonych bułek oraz pieczarek i kukurydzy, zapiekane z serem. Po tym czasie, na każdej bułce układamy plasterek sera, posypujemy ziołami i wkładamy do piekarnika jeszcze na 5 minut. Gdy pieczarki się pomażą dodajemy wydrążony miąższ z bułek. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na 10 minut. Fajny i smaczny pomysł na wykorzystanie wczorajszych bułek.