Wyposażony jest w głowicę z sześcioma ostrzami, która doskonale poradzi sobie nawet z twardymi owocami i warzywami. Jeśli chcemy całkowicie wyeliminować biały cukier z przepisu to proponuję tradycyjną gorzką czekoladę wymienić na taką bez cukru albo użyć gorzkiego kakao lub surowych ziaren kakaowca. Do tego jest solidnie wykonany, pracuje cicho i co najważniejsze łatwo się go myje - wystarczy zalać wodą, dodać nieco płynu do naczyń i uruchomić na 10-20 sekund. Wszystkie trzy opcje osobiście wypróbowałam i jak dla mnie najlepsza jest ta z gorzką czekoladą bez cukru. Przygotowany jest na wodzie i nie zawiera mleka, więc może być spożywany przez osoby z nietolerancją laktozy. Bez potrzeby dostępu do gniazdka elektrycznego przygotujemy koktajle z ulubionych składników w niecałą minutę gdziekolwiek jesteśmy.