Sałatka z pieczonych warzyw

Małgorzata
Sałatki
04.10.2016 13:18
Sałatka z pieczonych warzyw

Składniki ok. 200 g dyni 1 czerwona papryka 2-3 pieczarki sól pieprz tymianek olej do posmarowania blachy 1. Dynię, paprykę i pieczarki kroimy w kostkę o dowolnej grubości. Taką sałatkę przygotowujemy w piekarniku, najlepiej smakuje na ciepło. 7. Dynia i papryka powinny być soczyste a pieczarki lekko chrupiące. Doskonała na lekka kolacje lub jako dodatek do mięs. 8. Sałatkę możemy przemieszać w trakcie pieczenia. 3. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia i smarujemy odrobiną oleju.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2016/10/03/salatka-z-pieczonych-warzyw/

Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Małgorzata

facebook