Ryba pieczona w chrupiącej parmezanowej panierce

Kami
Fit
23.09.2016 14:42
Ryba pieczona w chrupiącej parmezanowej panierce

Dlatego przepis na rybę pieczoną w chrupiącej parmezanowej panierce konieczeni powieś na lodówce i rób jak najczęściej ;) Składniki na ryba pieczona w chrupiącej parmezanowej panierce 2 łyżki masła 2/3 szklanki bułki tartej 1/3 szklanki tartego parmezanu (lub innego twardego sera dojrzewającego) 1 łyżeczka suszonych ziół prowansalskich 1 ząbek czosnku 1 cytryna sól, pieprz Obtaczaj w mieszance bułki tartej i parmezanu i układaj na przygotowanej blasze. - Cytrynę przekrój wzdłuż na pół i pokrój na półplasterki, każdy ułóż na kawałku ryby. Ryba pieczona w chrupiącej parmezanowej panierce Ryba pieczona to świetna alternatywa dla smażonej ryby. Przy rybie pieczonej w chrupiącej parmezanowej panierce jest chyba mniej pracy niż normalnie panierowanej rybie. Przygotowanie dania ryba pieczona w chrupiącej parmezanowej panierce ... - Piekarnik nagrzej do 220 stopni Celsjusza. Przepis na rybę pieczoną jest prosty, szybki do zrobienia, niemal stworzony na piątkowy (i nie tylko obiad). Możesz, więc wybrać tłustego halibuta, bez uszczerbku dla szczupłej sylwetki ;) Pamiętaj, że tłuszcze zawarte w rybie to te najzdrowsze i najbardziej zalecane przez specjalistów od zdrowego żywienia.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mniammniam.com/Ryba_pieczona_w_chrupiacej_parmezanowej_panierce-21412p.html