Sposób przygotowania: Do małej miseczki wrzucamy 4 łyżki roztopionego masła, 2 łyżki posiekanego koperku, 1 łyżka posiekanej pietruszki, posiekana gałązkę rozmarynu i 2 łyżki soku z cytryny. Składniki: 2 wypatroszone i oskubane pstrągi 4 łyżki masła koperek posiekany oraz natka pietruszki świeży rozmaryn (gałązki) czosnek sok z cytryny czarny pieprz, sól olej Opis pstrąg z grilla: Pstrąg z grilla to idealna propozycja dla smakoszy ryb. Tak przygotowaną rybę pieczemy na ruszcie grilla z obu stron po ok 8-10 min. Polecamy Wam również nasze inne przepisy na dania z grilla. Następnie do środka każdej ryby wkładamy gałązkę świeżego rozmarynu oraz po 2 całe ząbki czosnku (nieobrane).
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://foodmagazine.pl/pstrag-z-grilla/