W miniony weekend u mnie królowały pancakes z poniższego przepisu: - 1 średni banan - 1 łyżka stołowa dżemu (w moim przypadku niskosłodzony z czarnych porzeczek) - 2 jajka - 5 łyżek stołowych płatków owsianych górskich - 30 g izolatu białkowego (może zostać zastąpione zwykłym kakao) o smaku Chocolate Cookies z ALLNUTRITION Chochlą (im mniejsza tym lepiej) wylewamy masę na rozgrzaną patelnię (u mnie bez dodatku tłuszczu, jeśli już można użyć łyżeczkę oleju kokosowego - na pewno wzmocni smak i aromat). Jako kulinarny samouk, wciąż szukam idealnego przepisu, który zadowoli mnie w 100% i będzie numerem jeden wśród sposobów na przyrządzenie na puchatych naleśników. Moim co weekendowym rytuałem jest zaserwowanie sobie odrobiny przyjemności w postaci czegoś słodkiego, a zarazem wciąż utrzymanego w zdrowotnych ryzach - między innymi są to amerykańskie pancakes.