- 200 g margaryny - 300 g mąki pszennej - 1 jako - sól do smaku Farsz : - 200 g kabanosów pieczonych Henryk Kania - 1 mały brokuł ugotowany na parze - 1 czerwona cebula - 3 jajka - 200 ml jogurtu naturalnego - 100 ml śmietany 18 % - sól, pieprz do smaku - 2 ząbki czosnku - 100 g sera żółtego - papryka konserwowa do smaku Przygotowanie : - Składniki ciasta zagniatamy na jednolite, kruche ciasto. Na ciasto rozkładamy kawałki brokuła, pokrojone kabanosy, cebule w talarkach oraz kawałki papryki. - Tartę podajemy pokrojoną na kawałki, na ciepło lub zimno.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kulinarnefantazjemarioli.pl/2016/05/quiche-z-kabanosami-i-brokuem.html