Pasta z czerwonej fasoli i awokado Dzisiaj bardzo prosta, zdrowa i szybka pasta (chociaż w sumie pasty zazwyczaj są szybkie, więc to jej zbytnio z tłumu nie wyróżnia). Pasta z czerwonej fasoli to taki klasyk, z którym można wiele zrobić. Ja dzisiaj postanowiłem zrobić ją z awokado, ale z jakiego powodu to zaraz wytłumaczę. Dodatkowo na spontanie postanowiłem nagrać filmik na YouTube, na którym zobaczycie jak robię pastę. Fasola jest na tyle plastyczna, że możemy łączyć ją dosłownie z dowolnymi smakami. Ten niepozorny owoc poza dużą ilością kalorii i tłuszczy zawiera również ogromne pokłady witamin C, E, A, kwasu foliowego, jak i likopenu, który chroni nasz organizm przed rakiem.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.blendman.pl/pasty-i-sosy/pasta-z-czerwonej-fasoli-i-awokado/