Minipizze bakłażanowe

Anna
Obiad
23.05.2016 18:48
Minipizze bakłażanowe

- 1 duży bakłażan - kilka pieczarek - 2 plastry schabu bądź pierś z kurczaka - pomidor - mozzarella bądź żółty ser - zioła prowansalskie - sól,pieprz Pieczarki oczyścić,pokroić w plasterki. Gotowego bakłażana ułożyć na wyłożonej papierem do pieczenia blasze piekarnika i piec ok 10 min w 180 st C. Włożyć na rozgrzaną patelnię z niewielką ilością oleju i smażyć ok 15 min. Nałożyć farsz,pokrojonego pomidora,posypać mozzarellą lub żółtym serem ( u mnie mieszanka).

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://jaworskaanna7.blogspot.com/2016/05/minipizze-bakazanowe.html

Niespełnione zdolności kulinarne

Anna