Ciasto migdałowo-pomarańczowe z masą karmelową i rabarbarem

Kami
Ciasta
27.04.2016 8:29
Ciasto migdałowo-pomarańczowe z masą karmelową i rabarbarem

Ciasto jest wilgotne i mocno wyczuwa się w nim goryczkowy aromat skórki pomarańczy, ale w smaku pierwsze skrzypce grają mielone migdały ze swym słodkim smakiem. A Ty możesz wygrać wspaniałe nagrody w konkursie Kurierzy Kasi - jeden z trzech robotów planetarnych Philips lub darmowe dowiezienie ciasta dla bliskiej osoby (dla 50 osób). Skoro robot świetnie sprawdził się w mniamowej kuchni, wcale nie mniej dobrze sprawdzi się w Twojej :) Za jego pomocą można w kuchni przygotować w krótkim czasie i zupełnie bez wysiłku mnóstwo dań. Ciasto migdałowo-pomarańczowe z masą karmelową i rabarbarem na Światowy Dzień Pieczenia, to ciasto nawet dla tych, którzy nie lubią rabarbaru. W Światowym dniu Pieczenia przypomnij komuś ważnemu jak bardzo Ci na nim zależy.