Ciasto 200 g masła 200 g cukru pudru 500 g mąki 8 łyżek mleka 4 jajka 3 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia Masło utrzeć z cukrem na gładką pulchną masę, a następnie dodawać po jednym żółtku stale miksując. Składanie ciasta 1 blat ciasta cienka warstwa powideł masa budyniowa warstwa powideł blat ciasta z masą kokosową polewa z rozpuszczonej czekolady ciasto pszczółka Źródło Ciasta S. Anastazji Masa kokosowa 250 g wiórek kokosowych 150 g masła 200 g cukru 6 łyżek mleka Dodatkowo powidła śliwkowe 100 g czekolady Z 1/2 l mleka odlać pół szklanki i wymieszać z dwoma budyniami i cukrem. Masa budyniowa 1/2 l mleka 2 budynie śmietankowe lub waniliowe 6 łyżek cukru 250 g masła Pianę z białek ubić i delikatnie wymieszać z ciastem. Blaszkę o wymiarach 23x38 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Na patelni rozgrzać masło, wlać mleko i wsypać wiórki wymieszane z cukrem.