Jajka w majonezie

Pati
Sałatki
12.03.2016 21:29
Jajka w majonezie

Jajka w majonezie Składniki: 6 – 8 jajek puszka groszku konserwowego 6 – 8 średniej wielkości ogórków kiszonych 15 dag sera żółtego 3 łyżki majonezu 3 łyżki śmietany/jogurtu naturalnego słodka papryka sól pieprz Jajka obieramy ze skórki i kroimy na połówki, które układamy na warstwie z sera. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach, układamy go na warstwie z ogórków i groszku. Jajka w majonezie królują na moim stole, kiedy w ostatniej chwili dowiaduję się że ktoś mnie odwiedzi. Ogórki kiszone kroimy w drobną kostkę, można je obrać ze skórki ale nie jest to konieczne.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://patigotuje.pl/dodatki/salatki-i-surowki/jajka-w-majonezie/