Składniki 100- 150 g kaszy kuskus 1 brokuł 1/2 puszki zielonego groszku firmy Bonduelle 1/2 puszki Kukurydzy Złocistej firmy Bonduelle 1 puszka (212 ml) białej fasoli Cannellini firmy Bonduelle 1/2 opakowania mrożonego szpinaku 2 serki topione śmietankowe 2 ząbki czosnku pieprz cayenne sól himalajska 2 łyżki masła 1. Różyczki brokuła gotujemy na parze. 2. Kuskus wsypujemy do miski, odrobinę solimy i zalewamy wrzątkiem do 1 cm ponad powierzchnię kaszy. Większość warzyw gotowana jest na parze co pozwala zachować więcej witamin i lepszy smak. 3. W garnku rozpuszczamy 1 łyżkę masła. 4. Na dużej patelni rozpuszczamy drugą łyżkę masła. Podlewamy odrobiną wody i doprawiamy do smaku solą himalajską oraz pieprzem cayenne. Przykrywamy i zostawiamy na kilka minut aż napęcznieje.