Składniki: - Biszkopt: - 5 jajek - 5 łyżek cukru - 5 łyżek mąki pszennej - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - Krem budyniowy: - 450 ml mleka - 1 budyń waniliowy na 0,5 l b/c - 4 łyżki cukru - 1 łyżka cukru waniliowego z wanilią - 250 g masła - Polewa: - 300 g margaryny - 1 i 1/4 szkl cukru pudru - 7,5 łyżki kakao - 7,5 łyżki zimnej wody - Ubijać na najwolniejszych obrotach i dodawać po łyżce przesianej mąki z proszkiem do pieczenia. Dodatkowo: - 300 g orzechów włoskich Ale-raj Biszkopt: Białka ubić na sztywno z cukrem. Blachę o wymiarach 36*26 cm wyłożyć na dnie papierem do pieczenia, wylać masę jajeczna i równomiernie rozprowadzić. Resztę mleka zagotować z cukrem i cukrem waniliowym, wlać rozmieszany budyń i mieszając ponownie zagotować. Do ubitych białek dodawać po jednym żółtku i ubić na sztywna masę. Włożyć do nagrzanego piekarnika góra-dół na 180 stopni i piec około 20-25 minut. Mieszając lekko przestudzić i gdy zacznie tężeć wylać na orzechy.