Ciasto 350 g margaryny (dałam masło) 1,5 szklanki cukru 9 jajek 9 łyżek oliwy 3 szklanki mąki 3 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżka kakao 1 czerwony kisiel (pominęłam a w zamian dałam 2 łyżki mąki ziemniaczanej i odrobinę czerwonego barwnika) 1/2 szklanki suchego maku 1/2 szklanki wiórków kokosowych Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę, a następnie dodawać po jednym żółtku i stale ucierać. Masa serowa 800 g zmielonego sera 1 szklanka cukru 250 g masła 4 żółtka 2 budynie śmietankowe bez cukru 1/2 szklanki mleka W garnku z grubym dnem rozpuścić masło. W oryginale jest dodatek kisielu do jednej części ciasta, ale po upieczeniu kolor pozostaje bez zmian, a nawet ciasto ma siny brzydki kolor, dlatego dodałam odrobinę barwnika spożywczego . Ser wymieszać z cukrem i żółtkami na gładką masę. Placek posypać cukrem pudrem. ciasto cztery smaki z masą serową Białka ubić na sztywną pianę i wymieszać z ciastem. Wlać gorącą na jedną część ciasta, a drugą część ułożyć na wierzch. Po upieczeniu ciasto wystudzić, a następnie przekroić na dwie części. do czwartej mąkę ziemniaczaną z barwnikiem (lub czerwony kisiel). Podzielić ciasto na cztery równe części .