Łosoś pieczony w orzechowej panierce

Małgorzata
Obiad
13.12.2015 10:37
Łosoś pieczony w orzechowej panierce

Łosoś pieczony w orzechowej panierce Autor: Małgorzata Chyla o 10:26:00 Etykiety: łosoś, łosoś pieczony, łosoś przepisy, łosoś w orzechach, łosoś w orzechowej panierce, łosoś w panierce, łosoś z orzechami, orzechy, święta, Wigilia Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) Szybki i smaczny pomysł na rybę :) SKŁADNIKI (dla 4 osób) 600 g filetu z łososia bez skóry sól morska biały pieprz sok z cytryny 2 jajka 2 łyżki mleka kilka łyżek mąki 200 g posiekanych orzechów włoskich PRZYGOTOWANIE Rybę myjemy, osuszamy papierowym ręcznikiem i dzielimy na 4 kawałki. Upieczonego łososia podajemy z ulubionymi sałatami i np. z ziołowymi kuleczkami ziemniaczanymi :)

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2015/12/osos-pieczony-w-orzechowej-panierce.html