Schab w paście serowej

Beata
Obiad
07.12.2015 0:40
Schab w paście serowej

Składniki 4 grubsze kotlety schabowe 2 duże cebule 1 jajko 200 g żółtego sera 1 łyżka posiekanej natki pietruszki olej do smażenia sól pieprz Nakładać porcje pasty serowej na kotlety i zapiec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C około 10-15 minut. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć mięso z każdej strony na rumiano. Na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju i zeszklić cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Zestawić patelnię z palnika i włożyć starty na grubej tarce ser oraz wbić jajko.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2015/12/schab-w-pascie-serowej.html