Przełożenie ciasta: ciasto z bakaliami, masa budyniowa, ciemne ciasto, masa pomarańczowa, biszkopty. 20 dag biszkoptów pół tabliczki czekolady deserowej 2 łyżki masła źródło: przepis własny Ciasto szybko zagnieść. Dodajemy startą na tarce czekoladę, sparzone rodzynki i posiekane orzechy. Dodajemy kiśle i galaretkę rozpuszczoną w pół szklanki wody. Ilość porcji: 25Czas wykonania: ok 1,30hKoszt wykonania: ok. 40 zł Jasne ciasto wykładamy na blaszkę. Ciemny placek wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Pół tabliczki czekolady roztapiamy z masłem. Odlewamy pól szklanki mleka, dodajemy proszek budyniowy i mieszamy. Pieczemy q 180 stopniach C przez ok. 30 minut. Wykładamy na ciasto.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://pobitegarybarbary.blogspot.com/search?q=pomara%C5%84czowiec