Te danie zagościło u nas w kuchni całkiem niedawno, ale na pewno zostanie u nas na bardzo długo ;) Smacznego !!! Składniki: - Mięso mielone wołowe- 500g - Papryka- 4 sztuki - Cebula- 1 sztuka - Pieczarki- 200g - Ryż brązowy- 1 woreczek - Mozzarella- 4 plasterki - Sól - Pieprz - Majeranek Przepis: Cebulę, pieczarki pokroić w drobna kosteczkę i zeszklić na patelni z odrobiną oliwy. Jedna papryka faszerowana zawiera:B-36 g T-33,3 g W-36 g E- 556 kcal WW-3,5 Nadziewane papryki to pyszne i pożywne danie wykonane z dowolnego mięsa z dodatkiem warzyw i mozzarelli. Piec w piekarniku rozgrzanym do 150 stopni przez około 30 minut.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://zapachywkuchni.blogspot.com/2015/11/papryka-faszerowana.html