Składniki 1/3 opakowania makaronu świderki 1 puszka cieciorki gotowanej na parze firmy Bonduelle 1 puszka kukurydzy z groszkiem firmy Bounduelle 1/2 opakowania sosu kebab- gyros firmy Folwark kawałek pora pieprz turecki firmy Rafex sól morska 2 łyżki posiekanej natki pietruszki ewentualnie czosnek 1. 4. Do miski przekładamy odsączony makaron, dodajemy warzywa, sos kebab-gyros i poszatkowaną natkę pietruszki. 2. Cieciorkę oraz kukurydzę z groszkiem płuczemy pod bieżącą wodą. Wystarczy tylko ugotować makaron, połączyć go z resztą składników i podać rodzinie. 5. Składniki dokładnie mieszamy, doprawiamy pieprzem tureckim oraz sola morska.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2015/11/17/salatka-z-makaronem-i-cieciorka/