Dietetyczne muffinki śniadaniowe – Składniki: 3 średnie marchewki (ok. 170g) 1 średnia cukinia (ok. 470g) 100g kaszy jęczmiennej perłowej 400g szynki z indyka pęczek natki pietruszki pęczek szczypiorku 2 czubate łyżki mąki pszennej 3 duże jajka pieprz, sól zioła greckie w młynku (opcjonalnie) Piec w temp. 190C przez ok. 20-25 minut (aż babeczki będą zwarte). Zamiast ziół greckich w młynku można dodać inne swoje ulubione przyprawy. Dietetyczne muffinki śniadaniowe z kaszy jęczmiennej i cukinii. Z podanego przepisu wychodzi ok. 18 muffinek.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kulinarneprzeboje.pl/2015/07/08/przepis-na-mega-szybkie-i-dietetyczne-muffinki-sniadaniowe/