obiad w 20 minut

Malgorzata
Przetwory
02.10.2015 11:29
obiad w 20 minut

Czas przygotowania: 20 minut Porcje: 3 Składniki: - 400 g Fasolki Szparagowej Zielonej już przygotowanej na parze Bonduelle, - 3 jajka, - 1,5 szklanki ajwaru (najlepiej domowego), - 1 szklanka ugotowanej czerwonej komosy ryżowej, - 1/2 szklanki startego sera cheddar, - skórka otarta z połowy cytryny, - sól i pieprz do smaku, - czarny sezam do posypania, - kilka pomidorków koktajlowych, - kilka łyżek szczypiorku. Wystarczy, że poświęcisz 5 minut na wymieszanie fasolki szparagowej już przygotowanej na parze z komosą ryżową, ajwarem oraz tartym cheddarem. Zapieczesz w piekarnika przez 15 minut i w ekspresowym tempie przygotujesz samo robiący się posiłek dla całej rodziny :) Przygotowanie: - Zamrożoną fasolkę wymieszać z ajwarem, komosą, serem i skórką cytryny, ewentualnie doprawić solą i pieprzem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://szczyptasmaq.blogspot.com/2015/03/wiosenny-obiad-w-20-minut.html