Makaron z kremowym sosem z dyni

Szara
Obiad
30.09.2015 8:19
Makaron z kremowym sosem z dyni

700 g of ready-made sauce, 2-4 portions) - 1 kg pumpkin (weight with the skin and the seeds) - 2 tbsp cashews, soaked overnight or min. 2 hours - 1 onion - 1 clove of garlic - 2 tbsp nutritional yeast flakes - 1 tbsp soy sauce - 10 large, fresh sage leaves - 1/4 tsp ground nutmeg - 1/8 tsp cayenne pepper - pinch of cinnamon - few drops of lemon juice - 2 tbsp vegetable oil - ground black pepper, to taste - favorite pasta, for serving PREPARATION: Chop the onion, press the garlic. SKŁADNIKI (ok. 700 g gotowego sosu, 2-4 porcje): - 1 kg dyni (ważonej ze skórką i pestkami) - 2 łyżki nerkowców, namoczonych przez noc lub min. 2 godziny - 1 cebula - 1 ząbek czosnku - 2 łyżki płatków drożdżowych nieaktywnych - 1 łyżka sosu sojowego - 10 dużych listków świeżej szałwii - 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej - 1/8 łyżeczki cayenne - szczypta cynamonu - kilka kropel soku z cytryny - 2 łyżki oleju - pieprz, do smaku - makaron PRZYGOTOWANIE: Add the onion and fry for few minutes, after that add the garlic and spices and fry for about 1 minute. Next add the chopped pumpkin and fry for approx. A sos, jest nie tylko świetnym dodatkiem do makaronu, ale doskonale pasuje także do pieczonych warzyw, burgerów, czy też tzw. veggie bowls. A sos, jest nie tylko świetnym dodatkiem do makaronu, ale doskonale pasuje także do pieczonych warzyw, burgerów, czy też tzw. veggie bowls. A match made in heaven. And the sauce is not only a great addition to pasta, for a quick, weekly dinner, but it also fits perfectly on a plate with roasted vegetables, in burgers or poured over veggie bowls. A match made in heaven. And the sauce is not only a great addition to pasta, for a quick, weekly dinner, but it also fits perfectly on a plate with roasted vegetables, in burgers or poured over veggie bowls. When the pumpkin is nicely soft, remove the pan from the heat and wait until the pumpkin will cool down a little bit. Then throw everything into a blender cup, add pre-soaked and drained cashews and mix until smooth. Excellent sauce that I made recently, and I cant get enough of. The base is made with pumpkin, which is complimented with a unique aroma of fresh sage. Gdy dynia jest już dobrze podduszona, zdejmujemy patelnię z ognia i czekamy kilka minut aż lekko przestygnie. Wrzucamy cebulę i smażymy kilka minut, następnie dodajemy czosnek wraz z przyprawami i smażymy około minuty. Bazą jest dynia, której charakteru dodaje wyjątkowa i uwielbiana przeze mnie świeża szałwia. Bazą jest dynia, której charakteru dodaje wyjątkowa i uwielbiana przeze mnie świeża szałwia. Następnie dodajemy pokrojoną dynię i smażymy ok. 15 minut, aż będzie bardzo miękka.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://foodpornveganstyle.blogspot.com/2015/09/makaron-z-kremowym-sosem-z-dyni-z.html