Oszukane carpaccio

Ewa
Przekąski
24.08.2015 21:46
Oszukane carpaccio

Do przygotowania naszego oszukanego carpaccio użyliśmy: 80 gramów szynki Bauern, 80 gramów szynki Landschinken, 80 gramów szynki Prosciutto, 80 gramów szynki Serrano, 80 gramów hiszpańskiego Chorizo, kilka plastrów melona, kilka plastrów arbuza, ser parmigiano reggiano, świeża bazylia zielona i czerwona, świeży koperek, sos sojowy, ocet jabłkowy, oliwa z oliwek, czosnek. Oceń artykuł: (1 głosów, średnia: 5,00 z 5) głosów, średnia:z 5) Loading... Mieszamy oliwę z oliwek z sosem sojowym, octem jabłkowym i dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek. Tyle, że nie na bazie wołowiny, ale na bazie z wędlin. My naszym gościom podaliśmy nasze oszukane carpaccio z grzankami i kieliszkiem włoskiego wina. (Visited 170 times, 1 visits today) Układamy na talerzach po jednym lub dwa plastry z różnych gatunków wędlin. Sezon letni w tym roku mamy bardzo udany, co najwyżej możemy narzekać na nadmiar pogody i temperatury. Zaprosiliśmy z mężem gości i obiecaliśmy im podać carpaccio.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.satinn.pl/coolinarki/oszukane-carpaccio/