Na biszkopty wylać kilka łyżek masy jogurtowej i wstawić do lodówki na chwilkę aby masa zaczęła tężeć i przykleiła biszkopty do dna. składniki: 800 g jogurtu naturalnego 3 łyżki żelatyny 1/2 szklanki mleka 1/2 szklanki cukru winogrona ok 400 g 2 galaretki, u mnie agrestowe biszkopty do wyłożenia formy Jogurty przygotować wcześniej aby były w temperaturze pokojowej. Gdy masa lekko stężeje wlać połowę masy jogurtowej i ponownie wstawić do lodówki aby masa lekko stężała. Gdy masa stężeje, na wierzchu ułożyć pokrojone na połówki winogrona i zalać drugą galaretką rozpuszczoną w 500 ml wody. Galaretki rozpuścić, każdą osobno - jedną w 300 ml a drugą w 500 ml wody i odstawić do wystudzenia. Gdy masa jogurtowa stężeje wlać tężejącą galaretkę rozpuszczoną w 300 ml wody.