Placki z tuńczyka.

Joanna
Fit
13.07.2015 9:02
Placki z tuńczyka.

- 2 puszki tuńczyka kawałki w oleju roślinnym Grall - 1 jajko - 3 płaskie łyżki otrąb lub bułki tartej - 1 mała cebula - 4 łyżeczki serka kanapkowego z ziołami - 1 łyżka soku z cytryny - bazylia - sól, pieprz Przygotowanie: Tuńczyka odsączamy z oleju, wrzucamy do miski, dodajemy serek oraz drobno posiekaną cebulę. Po 15 minutach przekładamy wszystkie placuszki na drugą stronę i z powrotem wkładamy do piekarnika. Następnie wbijamy jajko, wsypujemy otręby lub bułkę tartą i doprawiamy solą, pieprzem oraz bazylią.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://symfoniasmakowa.blogspot.com/2015/07/placki-z-tunczyka.html