Sałatka z truskawkami i komosą ryżową

Beata
Sałatki
14.06.2015 7:10
Sałatka z truskawkami i komosą ryżową

Jak ugotować : Ziarna komosy należy dokładnie wypłukać pod bieżącą wodą Wsypać do garnka 1 szklankę ziarenek komosy i wlać 2 szklanki wody, posolić. Sos 3/4 szklanki truskawek 1 łyżka miodu 1/4 łyżeczki pieprzu ziołowego Wykonanie: Komosę ugotować tak jak napisałam wyżej. Składniki: 1 szklanka komosy ryżowej 2 szklanki truskawek 2 garście roszponki Gotować bez przykrycia na wolnym ogniu około 10-15 minut.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2015/06/saatka-z-truskawkami-i-komosa-ryzowa.html