INGREDIENTS (4 servings): - 20 radishes (2 bunches) - 1 parsnip - 1 baby carrot - 1/4 celeriac - 5 cm leek - leaves from 1 bunch of radishes - 20 basil leaves - 2 medium new potatoes - 1 onion - 2 garlic cloves - 1 L vegetable broth - 1/3 tsp pink himalayan salt - a little bit of ground black pepper - 2 tbsp vegetable oil PREPARATION: Wash radishes thoroughly (bulbs and leaves), drain on a sieve. Polecam ☺ SKŁADNIKI (4 porcje): - 20 dużych rzodkiewek, pokrojonych na ćwiartki (2 pęczki) - 1 korzeń pietruszki - 1 młoda marchew - 1/4 bulwy selera - 5 cm pora - liście z 1 pęczka rzodkiewek - 20 liści bazylii - 2 średnie młode ziemniaki - 1 cebula - 2 ząbki czosnku - 1 L bulionu - 1/3 łyżeczki różowej soli himalajskiej - odrobina pieprzu - 2 łyżki oleju PRZYGOTOWANIE: Myjemy dokładnie rzodkiewki (bulwy i liście), osuszamy na sicie. Save half of the leaves for the soup and use the other half for a green smoothie or pesto. Heat the oil in a saucepan and add onion, fry for a few minutes, then add the garlic and fry for 2 minutes. Season with salt and pepper and serve. Heat the oil in a saucepan and add onion, fry for a few minutes, then add the garlic and fry for 2 minutes. After that add the chopped vegetables, basil leaves and radish leaves, fry for a moment and add the broth. After that add the chopped vegetables, basil leaves and radish leaves, fry for a moment and add the broth. Lekko słodkawa od bazylii i rzodkiewek, które czy to pieczone, czy gotowane, łagodnieją w smaku i nabierają wyjątkowej słodyczy. Lekko słodkawa od bazylii i rzodkiewek, które czy to pieczone, czy gotowane, łagodnieją w smaku i nabierają wyjątkowej słodyczy. Grzejemy olej w garnku i dodajemy cebulę, smażymy kilka minut, następnie dodajemy czosnek i smażymy 2 minuty. Zachowujemy liście z jednego pęczka do zupy, a liście z drugiego pęczka możemy użyć do zielonego smoothie lub pesto.