Weekendowe śniadanie - masło tuńczykowe

Malgorzata
Śniadania
10.05.2015 9:33
Weekendowe śniadanie - masło tuńczykowe

Przygotowanie: Czas przygotowania: 5 minut + chłodzenie Składniki: - 1 puszka tuńczyka w sosie własnym, - 1/3 kostki miękkiego masła, - 4 fileciki anchois, - 1 łyżka posiekanej szalotki, - 1-2 łyżeczki kaparów (opcjonalnie), - 1 ząbek czosnku przeciśnięty przez praskę (opcjonalnie), - 1-2 łyżki posiekanych świeżych ziół (do wyboru: tymianek, pietruszka, kolendra, bazylia itp). Potrzebne będą: masło, tuńczyk w sosie własnym, przyprawy, inne ulubione dodatki i 5 minut na przygotowanie. Przygotowanie: - Wszystkie składniki z wyjątkiem masła zmiksować na gładka masę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://szczyptasmaq.blogspot.com/2015/05/weekendowe-sniadanie-maso-tunczykowe.html