Składniki: -> 120g kaszy jaglanej -> 1.5 szklanki wody -> 70g płatków migdałowych -> 200g wiórek kokosowych -> 3 łyżki miodu -> 3 łyżki oleju -> Sól -> 1.5 szklanki wody -> 70g płatków migdałowych -> 200g wiórek kokosowych -> 3 łyżki miodu -> 3 łyżki oleju -> Osobno prażymy wiórki kokosowe ( około 120-140g) a gdy będą już gotowe dodajemy miód i czekamy aż cały się rozpuści. Osobno prażymy wiórki kokosowe ( około 120-140g) a gdy będą już gotowe dodajemy miód i czekamy aż cały się rozpuści. Nadal pozostajemy w domowych klimatach tylko, że teraz prezentujemy zamiennik znanego Raffaello w wersji zarówno dla ludzi na diecie redukcyjnej oraz bezglutenowej! Gdy spadnie trochę temperatura formujemy kulki i obtaczamy w pozostałych wiórkach. Gdy spadnie trochę temperatura formujemy kulki i obtaczamy w pozostałych wiórkach. Do miski z migdałami wsypujemy kaszę oraz gorące wiórki.