Polecam Zainspirowane tym przepisem SAŁATKA (2-4 porcje): - 1/2 główki młodej kapusty (ok. 300g) - 2 łyżki rodzynek - 2 łyżki pestek dyni - 1 plaster świeżego ananasa - 1 pałka selera naciowego - sól i pieprz, do smaku SOS MUSZTARDOWY: - garść orzechów nerkowca (ok. 30g), namoczonych przez min. 2 godziny lub przez noc - 1 łyżeczka syropu klonowego - 1 łyżeczka octu jabłkowego - 1 łyżeczka soku z cytryny - 1-2 łyżeczki musztardy Dijon lub Rosyjskiej - kilka łyżek filtrowanej wody PRZYGOTOWANIE: Rodzynki zalewamy wrzątkiem. , soaked for min. 2 hours or overnight - 1 tsp maple syrup - 1 tsp apple cider vinegar - 1 tsp lemon juice - 1 tsp Dijon mustard - 3-5 tbsp filtered water PREPARATION: Soak the raisins in a hot water for about 10 minutes. 300g) - 2 tbsp raisins - 2 tbsp pumpkin seeds - 1 slice of fresh pineapple - 1 celery stalk - salt and pepper to taste MUSTARD SAUCE: - 1 handful of cashews (approx. Put the ingredients for the sauce in a blender and mix until smooth, adjust the amount of water to get a desired consistency. Chop the cabbage and toss it into a bowl, cut the pineapple into cubes, celery into strips and add the to the bowl. Put the ingredients for the sauce in a blender and mix until smooth, adjust the amount of water to get a desired consistency. Chop the cabbage and toss it into a bowl, cut the pineapple into cubes, celery into strips and add the to the bowl. Składniki na sos umieszczamy w blenderze i miksujemy na gładko, ilość musztardy dopasowujemy do upodobań, 2 łyżeczki aby sos był bardziej pikantny, 1 aby mniej. Inspired by this recipe SALAD (2-4 servings): - 1/2 head of a young cabbage (approx. YOUNG CABBAGE SALAD, WITH PINEAPPLE, RAISINS AND SWEET MUSTARD SAUCE Smacznego ☺ Food markets are getting filled with delicious, crispy and juicy young cabbage. Enjoy ☺ Food markets are getting filled with delicious, crispy and juicy young cabbage. Toast the pumpkin seeds in a pan, set aside. Drain the raisins and add them to the bowl. Toast the pumpkin seeds in a pan, set aside. Drain the raisins and add them to the bowl. ): MUSTARD SAUCE: PREPARATION: Soak the raisins in a hot water for about 10 minutes. Siekamy kapustę i wrzucamy ją do miski, kroimy ananasa w kostkę, selera naciowego w paski i dodajemy do kapusty.