Czekoladowe śmietankowe ciasto z komosy ryżowej i groszku z ekologicznymi płatkami migdałów Symbio i truskawką CZEKOLADOWE CIASTO Z KOMOSY I GROSZKU /przepis autorski/ /1 porcja/ 200 g ugotowanej komosy ryżowej z zielonym groszkiem i szpinakiem (u mnie gotowa mieszanka Quinola Baby) 50 g mąki jaglanej 10 g ekologicznego gorzkiego kakao szczypta soli ekologiczna śmietanka sojowa do rozrzedzenia konsystencji (około 50 ml) Smacznego! ENGLISH VERSION: CHOCOLATE QUINOLA CAKE / 1 serving / 1 packet of Quinola Baby 50 g millet flour 10 g cocoa pinch of salt soy cream (about 50 ml) 1 egg 1/3 teaspoon baking soda 2 tablespoons agave syrup organic almonds for decoration All the ingredients mix in the blender until smooth. jajko 1/3 łyżeczki sody 2 łyżki syropu z agawy ekologiczne płatki migdałów do dekoracji truskawka Czekoladowe ciasto z komosy ryżowej!15 marca Czyli smak ulubionych lodów w formie wypieku! Wszystkie składniki zmiksować w blenderze na gładką masę, która powinna być puszysta i gęsta, jednak nie aż tak jak pasta.