U mnie niestety zostało zjedzone za szybko ;) Te ciasto chodziło mi po głowie już od dawna, w końcu mialam na niego czas ;)Jeśli ktoś lubi ciasto z nutą kawową wydaje mi się idealne :)Składniki750 g serka mascarponeduża paczka podłużnych biszkoptów300ml czarnej kawy330 ml śmietany kremówki4 żółtka3/4 szklanki cukru pudru jesli ktos lubi słodsze ciasta 1szkl.kakao ok. dwóch łyżekaromat/ Najlepiej smakuje kiedy biszkopty dobrze przesiąkną więc, dobrze jest włożyć na noc do lodówki lub na kilka godzin przed podaniem. Biszkopty ułożyć w formie i przykryć połową kremu i posypac lekko kakao i nałożyc drugą warstwę biszkoptów i wylać krem, posypać kakao.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://smaczekkuchni.blogspot.com/