Pasztet z suszonymi grzybami

Magda
Wielkanoc
28.03.2024 21:06
Pasztet z suszonymi grzybami

Pasztet z suszonymi grzybami to wyjątkowa propozycja na świąteczny stół. Pasztet nie tylko smakuje wybornie, ale również dodaje niepowtarzalnego charakteru każdemu świątecznemu stołowi. Spróbujcie tego przepisu i delektujcie się aromatem domowej kuchni w najlepszym wydaniu! SKŁADNIKI Pasztet z suszonymi grzybami 300 g mielonej wieprzowiny 300 g mielonej mięsa wołowego 250 g mielonego mięsa drobiowego 200 g wątróbki drobiowej 100 g suszonych grzybów 150 g boczku surowego wieprzowego 3 jajka kajzerka cebula 3 listki laurowe kilka ziaren ziela angielskiego 1/2 łyżeczki majeranku 1/2 łyżeczki suszonego oregano gałka muszkatołowa sól i pierz oliwa z oliwek PRZYGOTOWANIE Pasztet z suszonymi grzybami Przygotowania pasztety …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://lagrandepiccolacuoca.com/pasztet-z-suszonymi-grzybami/