Papryka faszerowana kurczakiem i pieczarkami

Ewa
Obiad
08.11.2023 8:35
Papryka faszerowana kurczakiem i pieczarkami

Udostępnij Zapisz Pewnie pisałam to już wiele razy, ale kocham smak pieczonych warzyw. Wykorzystuję je i do przygotowania zup (np z pieczonej papryki), czy podaję w formie obiadu, czy też sałatki. Do ulubionych pieczonych warzyw z całą pewnością mogę zaliczyć paprykę. Uwielbiam jej smak w każdej wersji, ale ta pieczona jest po prostu najlepsza. Często podaję ją w towarzystwie innych pieczonych warzyw, ale taką faszerowaną lubię jeszcze bardziej. Tym razem jako nadzienie: kawałki mięsa z nogi kurczaka, pieczarki oraz dwa rodzaje sera, cheddar i gorgonzola. Wyszło pysznie, spróbujcie. 3 papryki 3-6 plasterków sera cheddar 2-3 udka z kurczaka bez skóry …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://smakinatalerzu.pl/2023/11/08/papryka-faszerowana-kurczakiem-i-pieczarkami/