Surówka z kapustą pekińską i rzodkiewką Szukasz pomysłu na dodatek do mięsa, dobrze trafiłeś. Połączenie tych składników daje genialny smak jest to uzupełnienie każdego dania mięsnego, które z pewnością zagości w Twoim domu. Nie trać więc czasu i do działa. 15 minut czas przygotowania 7 porcji Składniki: • 1 główka kapusty pekińskiej • 2 pęczki rzodkiewki • 1 pęczek szczypiorku • 1 ogórek świeży • 2 łyżki oliwy z oliwek • 2 łyżki musztardy francuskiej • Sól • Pieprz Sposób przygotowania: 1. Kapustę pekińską drobno kroję, rzodkiewki myję, kroję kostkę, ogórka obieram, kroję w kostkę, szczypiorek drobno siekam. 2. Do warzyw wlewam oliwę z oliwek, dodaję musztardę, doprawiam pieprzem oraz solą. 3. Wszystkie składniki dokładnie mieszam. 4. Surówka gotowa, podaję z mięsem. 5. Smacznego.