Niewiarygodne roladki Brak Ci pomysłu na roladki schabowe, oto przepis dla Ciebie. Takie roladki są idealne na różne uroczystości, a nadzienie samo rozpływa się w ustach. 30 minut czas przygotowania 10 porcji Składniki: • 1 kg schabu • 15 dag sera żółtego • 3 jajka ugotowane na twardo • 1 duża cebula • 3 łyżki majonezu • Pieprz • sól • Bułka tarta do panierki • 2 jajka • Olej do smażenia Sposób przygotowania: 1. Mięso kroję plastry, rozbijam, doprawiam pieprzem oraz solą. 2. Jajka ugotowane obieram, drobno kroję, dodaję majonez, sól, pieprz, obraną drobno pokrojoną, usmażoną cebulę oraz ser żółty starty na tarce o dużych oczkach. Wszystko dokładnie mieszam. 3. Farsz nakładam na każdy kawałek mięsa. 4. Mięso zwijam w roladki panieruję w bułce tartej w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Roladki smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony. 6. Gotowe, podaję z ulubioną surówką oraz ziemniakami. 7. Smacznego.