Udka z fasolką szparagową

Beata
Obiad
21.07.2022 10:03
Udka z fasolką szparagową

Dania według tego przepisu z pewnością jeszcze nie próbowaliście. Najlepsze dania to właśnie takie, które można przygotować szybko, bez wymyślnych składników i wyglądające jak arcydzieło z aranżacją warzyw sezonowych i oczywiście smacznie. 6 porcji 30 minut czas przygotowania Składniki: • 10 szt. podudzia z kurczaka • 1 cebula czerwona • 2 ząbki czosnku • ½ kg fasolki szparagowej • 1/3 główki kapusty białej • 2 papryki czerwone • 3 łyżki sosu sojowego jasnego • 2 łyżki sosu chili słodkiego • Olej do smażenia • 1 łyżka skrobi ziemniaczanej • Sól Sposób przygotowania: 1. Mięso myję, osuszam, usuwam kości, skórę i …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://www.kulinarnachwila.com/2022/07/udka-z-fasolka-szparagowa.html